вторник, 19 април 2011 г.

Три цвята


Когато видях предизвикателството на Тони си казах "Ето тук трябва да се пробвам!". Идеята да можеш да импровизираш, но в същото време да има и правила, които трябва да спазиш ми се стори страхотна! Исках картичката да бъде семпла. Оказа се и приятно трудно и почти като интересна математическа задача - трябваше да си напрегна мозъка как да комбинирам цветове, елементи и да не излизам извън правилата.
Тъкмо се бях засилила да си отпечатя кексчета за центъра на картичката и пресягайки се да взема маситлото осъзнах, че то е черно, а това добавя още един цвят към бялото синьото и зеленото, което вече си е нарушение. Трябваше да преосмисля всичко и да намеря друго решение. Сблъсках се и с проблем с белия маркер, който се оказа с твърде дебел връх, а нямаше как да го видя в магазина, тъй като беше запечатан. Направих няколко етикетчета с надис докато се получи прилично.
В крайна сметка стигнах до малките цветчета. Направих си достатъчно количество - с бял бордър, с втори бял слой отодлу, просто цветчета и се започна голямото редене. Изпробвах доста комбинации докато се спра на тази и общо взето половината време от правенето на каритчката отиде в редене на цветчета:)



Е, доволна съм все пак - мисля, че си решх задачата и беше страшно приятно!;) Ще участвам с нея в предизвикателството при Картичкофуриите

6 коментара:

  1. Задачата е изпълнена и още как! Много семпла и същевременно много сполучлива!

    ОтговорИзтриване
  2. Харесва ми! Много е сладка! Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Много стилна и в приятна цветова комбинация! Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми хареса картичката ти - страхотна се е получила :) Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. И на мен ми дапада - хубави цветове и картон, изчистена и спретната :)
    Успех!

    ОтговорИзтриване