петък, 5 август 2011 г.

Работното място

Като всеки човек, обичащ да твори и аз дълго си мечтаех да си имам свое ъгълче, където да подредя нещата си и да мога спокойно да се развихря без да разчиствам предварително кухненската маса например, да местя купища материали, да ставам постоянно за нещо, което ми е потрябвало и така да губя и без това малкото свободно време. Още повече ще ме разберат хората с малки деца, които решават точно днес да спят по-малко и веднага се втурват към купищата хартии, лепило и ножици, които тъкмо преди 10 минути сте натрупали. :)
В крайна сметка реших, че за едно бюро не трябва кой знае колко място и можем да опитаме да сложим едно, което се освободи от офиса, зад вратата на хола. В последствие се оказа, че можем да сместим и още едно в малката ни спалня, на което да работи Теди, както и още една малка секция в хола, така че който все си мисли, че няма къде да си направи кътче за работа смело да си отмери вкъщи едно пространство 1х1метър и да си настанява там!
За сега имам малко материали в сравнение с други крафтъри, но се стремя да купувам пестеливо и това ми позволява да събера всичките си неща само върху бюрото.



Под бюрото е шевната машина, която също ползвам тук когато ми потрябва - много рядко за сега, но ще се науча! За всички, които мислят, че Huskvarna правят само резачки и косачки да кажа, че правят страхотни шевни машини, които са изключително удобни и лесни за работа дори за хора като мен, които никога през живота си не са шили на машина

3 коментара:

  1. Честито работно местенце! Добре си се подредила! Друго си е човек, когато има такова, много по приятно е за работа, а и не се налага да разчистваш постоянно дали преди да започнеш или защото някой малък човек е решил да поиска вниманието ти за себе си.

    ОтговорИзтриване
  2. Дани, спретнала си си страхотно,уютно и удобно работно местенце!Джобарника на Ивко ми е любим! Пожелавам ти много вдъхновение, експерименти и удовлетворение и дда успяваш да си открадваш необходимото свободно време за твоите чудеса!

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина страхотно местенце. И аз си мечтая (преди сън ) за едно такова малко мое си място. Ще го осъществя някой ден. Честито!

    ОтговорИзтриване