понеделник, 12 септември 2011 г.

Пак на тема готвене

Както каза Танчето "Ти си късметлийка - около теб има много хора, които обичат да готвят".:)) Права е! Наистина си е късмет.
След картичката за Ани и нейните торти идва ред на най-запаления готвач в семейството - баща ми. Той има скоро рожден ден, а картичките за мъже са малко трудна работа (не може да ползваш цветенца, панделки, розови хартийки и мечета...) Чудех се каква картичка да му направя и докато разглеждах картинките си забелязах малкия готвач и ми светна "Ама разбира се! Че кой повече от него обича да готви?!". И така създадох тази картичка. От нея ми хрумна идеята за следващата картичка на готварска тематика, която съвсем скоро ще завърша, но може би ще покажа по-натам, чак след като Йовето, която прави невероятни коледни сладки, мъфини и още купища вкусотии, които само приятелите й в Германия имат късмета да опитват, си я получи.


3 коментара:

  1. Прекрасна картичка! Много ми харесва акцентът, който си сложила с виличката и ножчето!


    Мерси, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  2. Много идейна картичка! И много мъжка! И съм сигурна, че ще донесе много приятни емоции на получателя си след като е свързано и с нещо, което наистина обича да прави!

    ОтговорИзтриване
  3. Много красива картичка - хем мъжка, хем толкова нежна и прецизна като изработка.

    ОтговорИзтриване