петък, 16 септември 2011 г.

Шейкър картичка

Още една картичка на тема готвене, този път за моята приятелка - Йовето. Тя от доста време живее в Германия и успяваме да се видим 1-2 пъти в годината за мъничко. Исках да й направя специална картичка, която да изпратя по пощата заедно с писмо.:) Вече не е много модерно да се пращат картички и писма по пощата, а е страшно приятно! Аз почти всеки месец получавам и изпращам книги по пощата (разменяме си ги в един форум) и въпреки, че знам какво очаквам да пристигне, ми е много приятно да си получа пакета от пощата. Затова много държах картичката непременно да пристигне по пощата до Йовето.
Идеята ми дойде от картичката, която направих за баща ми. Още в неговата ми се искаше в кръглия отвор зад готвача да има някакви елементи, но за него нямах подходящи, а за Йовето, която прави страхотни сладки, торти, кексове, бонбони и всевъзможни сладки нещица, имах точно каквото трябва!


Направих нещо като елементарна много плитка кутийка, в която да стоят шейкър елементите. Добре е те да са от по-дебел картон, защото тези имат "навика" да се натрупват един върху друг. 


Покрих я с тънък целофан (отрязах си от една опаковка на стикери), облепих я с тиксо и я прикрепих към гърба на предната част.


Вътрешната част също реших да украся, за да балансира малко тежестта на предната пък и за по-весело.;)


Надявам се приятно да изненадам Йовето и да й хареса картичката.:)


5 коментара:

  1. Ооо,няма начин да не е хареса и съм сигурна ,че ще е сложи на видно място да си я гледа!Прекрасна е!

    ОтговорИзтриване
  2. Великолепна е! И най-важното - направена е с внимание и много любов към човека, който трябва да я получи.

    ОтговорИзтриване
  3. Супер е станала! Наистина с елементите на заден фон става още по-завършена! Сигурна съм, че Йовето веднага ще се влюби в нея!

    ОтговорИзтриване
  4. Дани,картичката е страхотна,прекрасна и уникална до последния елемент!Всичко е толкова изпипани и направено с много любов!Няма начин,Йовето да не се е разплакала от щастие при вида на тази изненада!

    ОтговорИзтриване
  5. Обичам Тилда!Харесват ми цветовете на твоята картичка!И аз в скоро време ще опитам шейкъркартичка, защото такива картички са ми много интересни!
    Имейла ми е hristinaaz@abv.bg
    Пиши ми там какаво си си избрала и аз ще ти напиша подробности за доставката и за др. неща, които те интересуват.

    ОтговорИзтриване