вторник, 11 октомври 2011 г.

Да раздвижим нещата

Хм, малко е късно вече, а ми е трудно да пиша по това време:) Още повече, че до преди малко довършвах картичката, снимах, качвах снимки, а ми е отдавна време да спя. Все пак когато нещо, което правиш ти е страшно интересно или приятно времето лети неусетно, а искам да се похваля с крайния резултат.
Картичката ще бъде за мъничката ми племнничка Анна, която скоро ще стане на една годинка. Вдъхнови ме предизвикателството на Картичкофуриите за картичка с 3D елемент. Големите цветя са правени с новия ми пънч, който ми е подарък от Двете Елши

Ето как изглежда фронтално...

...и в гръб.

Отново благодаря на милия си, критичен мъж, че никога не пропуска да ме сръчка да си доизпипам картичките когато вече съм се уморила и си мисля, че никой няма да забележи;))

11 коментара:

  1. Натруфенка,весала ,бонбонеста-много ,много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошотийка!Погледната от всякъде е разкошна!Струвало си е оставането до късният час!Поздравявам те!

    ОтговорИзтриване
  3. Уаууууууу, не съм виждала по-прекрасна детска картичка! Поздравления и успех!
    (ако позволите ще крадем идеи;).)

    ОтговорИзтриване
  4. Просто супер.Разкошна картичка -цветна ,нежна и много бонбонеста. Благодаря ти за творбата.

    ОтговорИзтриване
  5. Много е детска и весела,прекрасна е.Очите ми се объркаха накъде да гледат първо, толкова много цветове :))))

    ОтговорИзтриване
  6. Ехаа, просто думи нямам за красотата,веселите цветове,детайлите,и изпълнението на тази картичка за малката Анна.Прекрасна е ,Дани! много ми харесва как си я раздвижила.Уникалнаа!Браво на майстора и на ОТК-то!

    ОтговорИзтриване
  7. Мисля, че имаш много добър усет за съчетание на цветовете! Тази картичка е такава веселушка, че няма как да не се хареса на малката.

    ОтговорИзтриване
  8. Сладка пъстрота - точно като за първи рожден ден! Хареса ми и продължението от знаменца върху картончето за пожелания, чудесна идея!

    ОтговорИзтриване
  9. Много красива картичка. Смятам, че не натруфена, а по скоро богата, шаренка и весела- точно като за дете.Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  10. Прекрасна картичка - весела и нежна - също като получателката Анна.Да е жива и здрава и да наследи твоите умения! поздравления и за невероятния съпруг, който те подкрепя и побутва:)

    ОтговорИзтриване