събота, 26 ноември 2011 г.

Коледа - безкрайна и на точки

Открих в Слънчоглед прекрасен десен картон на бройка (червено-белите и зеленото каре), който веднага трябваше да бъде упортебен за коледни картички! Създава ми някакво много приятно усещане за уют това червено на бели точки:)

Използвах ги и в първата "безкрайна" картичка, която е забавна колкото и да я отваряш и обръщаш:

Надписът "Честит Празник" е от новите печати на български от Двете Елши, от който съм безкрайно доволна! Отпечатъкът е фин и чист и мисля скоро да се сдобия с още няколко:)




5 коментара:

  1. Много весели и сладки картички!Много ми харесват и трите!

    ОтговорИзтриване
  2. Картичките ти са страхотни! Справила си се много добре с безкрайната картичка, декорацията е страхотна! Следващите две са много закачливи, особено елхичката от последната картичка - изглежда ми толкова весела, привлекателна и приканваща към празник!

    ОтговорИзтриване
  3. Безкрайната картичка си беше голямо предизвикателство - реално правиш 4 картички и си е доста занимавка, но после е много забавно да гледаш как хората я въртят и разглеждат, изненадвайки се при всяко отваряне, като деца.:)

    ОтговорИзтриване
  4. Ай, я да видя кой включва вече показани картички в Забавлятелството! :) И кой не е чел правилата в страничната лента. Ах-ах!:)

    Много са сладки и Коледни! Особено тази безкрайната картичка ми легна много на сърце, ама няма как да ги приемем за Забавлятелството, защото проектите трябва да са новички и публикувани след обявяването на темата, а твоите картички, са от събота...

    Забавлятелството тепърва започва обаче и съм сигурна, че ще направиш още много красоти:)
    Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  5. О, съжалявам! Не видях правилата в дясно. Прочетох само условията, дадени в поста.:)

    ОтговорИзтриване